Kuvittelet voivasi ilmestyä naisen eteen elokuvista tutulla seksikkäällä sulavuudella ja viedä häneltä jalat alta kertaheitolla, mutta kohde ei ole aivan samaa mieltä. Saatat ehkä kirjoittaa hakukoneeseen epäonnistuneen iskuyrityksen jälkeen “Kuinka iskeä nainen?” Kerromme tässä artikkelissa neljä hyvää vinkkiä naisten hurmaamiseen. Kannattaa pitää nämä iskuvinkit mielessä, kun seuraavan kerran päätät lähestyä vastakkaista sukupuolta.

1. Älä käytä iskurepliikkejä

Jos luet tätä artikkelia, sinun todennäköisesti kannattaa unohtaa netistä löytyvät iskurepliikit, sillä sellaiset onnistuvat vain valkokankaalla esiintyviltä herroilta. Iskurepliikit tekevät harvoin hyvän ensivaikutelman.

2. Älä pelkää pakkeja

Vanhan sanonnan mukaan yrittänyttä ei laiteta, joten sinulla ei ole mitään menetettävää, vaikkei lähestymisyritys ole menestyksekäs. Korkeintaan itsetuntosi saattaaa kokea pienen kolauksen mutta toipuu siitä varmasti nopeasti. Jos nainen näkee sinussa potentiaalia, sillä, mitä sanot ei ole enää aivan niin suurta merkitystä. Muista pitää hyvä ryhti, katsoa silmiin ja puhua selkeällä äänellä. Kukaan ei tykkää mutisijoista.

3. Tarkkaile naisen ruumiinkieltä

On erittäin huono merkki, jos nainen liikehtii hermostuneesti ja katselee jonnekin muualle kuin sinuun. Tällaisessa tilanteessa kannattaa siirtyä takavasemmalle. Vapautunut hymy ja nauru taas ovat merkkejä siitä, että nainen viihtyy seurassasi.

4. Ole oma itsesi

Miksi haluaisit, että Lissu tykästyisi sinuun muunlaisena kuin oikeasti olet? Jos Lissu on mielestäsi “the woman of your dreams”, pidä huoli, että hän tapaa juuri sinut eikä keksittyä teatteripersoonaa. Naiset yleensä huomaavat, jos mies esittää jotain muuta kuin mitä hän oikeasti on.

Naisen iskeminen ei ole avaruusfysiikkaa eikä vaadi taikatemppuja. Yleensä onnistuminen on kiinni siitä, saatko suusi auki oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.