Moni sinkku on tyytyväinen tilanteeseensa, mutta ystävän söpöillessä uuden kumppaninsa kanssa alkaa helposti kaivata itsekin läheisyyttä. Ei ole olemassa yhtä helppoa keinoa, jolla saisi napattua itselleen poikaystävän, mutta kotona itsesäälissä kieriskely ei ainakaan edesauta sulhasehdokkaiden löytymistä. Uuden ihmisen lähestyminen voi tuntua vaikealta ja ihastuksen seurassa usein vaivautuu eikä uskalla tehdä aloitetta. Toivottavasti seuraavista vinkeistä olisi jotain hyötyä ja onnistuisit löytämään itsellesi unelmien poikaystävän.

1. Unohda turhat kissa ja hiiri -leikit

Miehet ovat yksinkertaisia olentoja. Jos olet kiinnostunut, kerro se hänelle SUORAAN. Sinun mielestäsi hyvin selvätkin vihjailut voivat mennä mieheltä täysin ohi.

2. Älä esitä mitään

Saatat ehkä herättää miehen kiinnostuksen, jos esität olevasi “täydellinen”, mutta aidot tunteet voi sytyttää vain esiintymällä omana itsenään. Miehen kiinnostus lopahtaa äkkiä, jos luonteesi ei vastaakaan sinusta alussa syntynyttä mielikuvaa.

3. Ole itsevarma

Miehet pitävät naisista, jotka eivät välitä muiden mielipiteistä. Arvostusta saavat etenkin naiset, jotka tekevät itse aloitteen eivätkä oleta miehen ottavan aina sen ensimmäisen askeleen – se kun ei ole heille yhtään sen helpompaa.

4. Älä pelkää flirttailla

Pieni flirttailu ei ole pahitteeksi kenellekään ja näin syntyy helposti keskustelua yllättävissäkin tilanteissa. Kokeile flirttailla seuraavalla kerralla kun tilaat kahvia siltä söpöltä myyjältä – tiedä vaikka päätyisitte treffeille.

5. Älä ole liian mustasukkainen

Miehet eivät jaksa turhaa draamaa samalla tavalla kuin naiset, ja etenkin tapailun alussa takertuva nainen koetaan taakkana. Älä siis “omi” miestä itsellesi vaan anna hänen viettää aikaa kavereidensa kanssa. Jos hän todella on kiinnostunut sinusta, aikaa järjestyy kyllä tarpeeksi myös sinulle.

6. Kerro itsestäsi

Jos mies on kiinnostunut, hän jaksaa kuunnella yksityiskohtaisiakin tarinoita siitä kuinka pesit eilen pyykkiä. Mitä henkilökohtaisempia asioita kerrot, sitä tärkeämmäksi mies itsensä tuntee.

7. Naura miehen jutuille

Myös niille vähän tyhmillekin. Jos mies on kiinnostunut sinusta, hän tekee kaikkensa saadakseen sinut nauramaan.

8. Käy paljon ulkona

Oli se sitten baari tai kuntosali, uusien ihmisten tapaamiseen on paremmat mahdollisuudet julkisella paikalla kuin kotisohvalla. Ellet sitten lataa Tinderiä.

9. Älä työnnä häntä friendzonelle!

Naisilla on paha taipumus lokeroida mies pelkäksi ystäväksi, jos hän käyttäytyy liian tuttavallisesti eikä esitä vaikeasti tavoiteltavaa. Yritä päästä eroon tästä ajattelutavasta ja mieti, millainen kumppani ystäväsi voisi olla. Parhaimmat suhteet pohjautuvat usein ystävyyteen, sillä parhaan ystävän kanssa haluaa luonnollisesti viettää aikaa. Yhteiset harrastukset myös vahvistavat suhdetta.