Vanhan sanonnan mukaan pokerin oppii hetkessä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan nettipokerissa paremmaksi tuleminen ja voittaminen vaatii paljon harjoittelua ja kokemuksen kartuttamista. Näitä vinkkejä kannattaa hyödyntää mikäli toivot, että sinusta tulee parempi peluri lyhyemmässä ajassa. Kannattaa myös perehtyä yleisesti nettikasinolla voittamiseen.

1. Yritä voittaa mahdollisimman paljon isoilla käsillä

Sinun tulee yrittää viedä mahdollisimman paljon chippejä kun saat hyvän käden. Jotkin pelaajat panostavat vähemmän ja yrittävät pitää vastustajansa mukana pelissä, sillä he pelkäävät, etteivät saa maksimaalista tuottoa hyvällä kädellä. Tämä usein kuitenkin johtaa pienempiin voittoihin. Vähemmän voittoa isoista käsistä tarkoittaa vähemmän voittoa ylipäätänsä – pidä tämä mielessäsi. Kun sinulla on iso käsi, mieti kuinka paljon voit maksimissaan panostaa, jotta saisit mahdollisimman suuren voiton.

2. Älä anna tunteiden vaikuttaa pokeripöydässä

Tee päätökset järjen, älä tunteiden perusteella. Tunteet ovat toki osa pokerin viehätystä, mutta huonot päätökset johtavat heikkoon kokonaispeliin. Huonot, tunteella tehdyt päätökset voivat johtaa uusiin huonoihin päätöksiin ja pelin sekoamiseen. Tunnepohjaisten päätösten sijasta yritä tehdä mahdollisimman monta järjellä perusteltua päätöstä. Arvioi peliäsi session päätyttyä. Mieti, kuinka hyvin pelasit, missä teit virheitä ja missä voit parantaa. Muista nämä asiat seuraavalla kerralla pelatessasi.

3. Harjoitus tekee mestarin!

Ei oikoteitä onneen – paras tapa oppia pokeria on pelaamalla sitä. Kokemus ja taidot karttuvat ainoastaan pelaamalla. Mitä enemmän pelaat, sitä tutummaksi erilaiset tilanteet sinulle tulevat. Opit käyttämään kokemuksen tuomaa tietoa uusissa peleissä.

Onnea pokeripöytiin!